Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hokejový bůh Jaromír Jágr (52) se včera musel pořádně nasmát, když zaregistroval, že půlka republiky řeší to, s kým skončil v posteli! Zemi ve čtvrtek obletěla fotka polonahého Jaromíra s mladou dívkou na hotelovém pokoji. Kdosi chtěl za snímek desítky tisíc, možná přímo dotyčná slečna, místo peněz má ale z ostudy kabát. A co na to celé sám velký guru Jágr? Ukázal svou „pravou přítelkyni“!

„A máme tu další foto z mého soukromí, akorát tady za tu fotku nikdo nechtěl zaplatit a přitom se tak povedla. Asi nemohli zjistit, jak se dotyčná jmenuje. Já už to taky zapomněl, jen vím, že je to cizinka,“ vtipkuje na sociální síti dnes asi nejpopulárnější Čech vůbec.

Ten musí mít na rozdíl od ostatních smrtelníků opravdu složitý soukromý život. Když už se mu nějaká slečna zalíbí, asi by měl kontrolovat, aby měla maximálně tak telefon z roku 1995 bez fotoaparátu, jinak hrozí, že opět narazí na nějakou tu zlatokopku, která bude chtít z blízkosti k Jágrovi něco vytřískat.

Postelová fotka, která koluje na internetu, evidentně vznikla z popudu modelky Kateřiny P., jež bývala holkou jednoho hokejového talentu. Fanoušci nedotknutelného Járy se shodují na tom, že právě tahle dívčina je zároveň člověkem, který chtěl Jágra za čtyřicet tisíc zaprodat. Sama slečna na otázky nereaguje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám