Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kapela Holki byla před deseti lety idolem teenagerů. Cesty čtyř dívek se ale rozešly. Nyní se tři z nich opět objevují společně. Nikola Šobichová, Katka Brzobohatá a Radana Labajová o tom, že spolu opět občas vystupují, daly vědět na charitativní akci na hradě Houska.

Všechny tři jsou stále velmi štíhlé, i když už je Radana maminkou a má syna dvouletého Theodora. Jedinou, kdo na jejich akcích chybí, je Klára Kolomazníková. Ta se do projektu nevrátila. Údajně kvůli tomu, že se chtěla věnovat své sólové kariéře. A také ona se za pár měsíců stane poprvé matkou.

Charitu na Housce už řadu let pořádá zpěvák Martin France. Hrad díky tomu vypadá rok od roku lépe. Letos zde vystoupili kromě Holek také Ewa Farna, Monika Absolonová, Jan Bendig, Yvetta Blanarovičová nebo Leona Černá. Letos se akce nesla ve vánočním duchu, takže všude byly ozdobené stromky, účinkující se ozdobili čepičkami Santa Clause a nechybělo ani vánoční cukroví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám