Hlavní obsah
Článek

V modelingu dosáhla téměř všeho, čeho se v této branži dosáhnout dá, jenže po čtyřicítce si uvědomuje, že jí ke štěstí přeci jen něco chybí, a to děti. V televizním pořadu FabLife se americká topmodelka Tyra Banks (41) svěřila, že se jí nedaří s partnerem přijít do jiného stavu.

Tyra by s norským fotografem Erikem Aslou po dvouleté známosti ráda založila rodinu, ale zatím bezúspěšně. Dvojice už prý dokonce podstoupila umělé oplodnění, ale se stejným výsledkem. Debata nakonec modelku dohnala až k slzám. Posteskla si rovněž, že jí lidé na sociálních sítích často připomínají, že ve svém věku nemá žádné potomky.

„Jsem už unavená z dotazů na sociální síti, proč nemám děti. Nevíte, čím jsem si prošla, nemáte ani tušení,“ začala před kamerami vzlykat Tyra, která stojí za dvaadvaceti úspěšnými sériemi show Amerika hledá topmodelku. „Dlouhou dobu to byla zábava, ve třiadvaceti jsem si říkala, že za tři roky budu mít děti. Ve čtyřiadvaceti jsem si říkala to samé. A teď, když bych je opravdu chtěla, to není tak snadné,“ dodala zkroušeně Banks.

Podobnou věc přitom řeší i její kolegyně Chrissy Teigen s manželem, zpěvákem Johnem Legendem. „Upřímně musím říct, že s Johnem máme problém. Kdyby se to stalo, klidně už máme pět šest let děti. Ale proboha, je to celé proces,“ svěřila se Teigen, která má však oproti Tyře dvanáct let k dobru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám