Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová se pomalu chystá na nejdůležitější premiéru, která ji čeká v listopadu, před tou svou přišla rovněž k premiéře, tentokrát opravdu divadelní, poblahopřát kolegyni Radce Fišarové. Ta v divadle Studio DVA ztvárnila roli Evity ve stejnojmenném muzikálu, kterou původně nastudovala právě Monika.

Představení si Monika nemohla nechat ujít, vždyť sama dokonce Radku do Evity doporučila. Navíc ji nikdy neviděla jako divák, z hlediště. „Viděla jsem tohle představení poprvé a byla jsem nadšená, je to opravdu skvělá věc. Ještě donedávna jsem Evitu hrála na jevišti, teď jsem tu byla s partnerem Tomášem jako divačka a říkám – paráda. Moc se mi muzikál líbil a výborná byla i Radka,“ chválila zpěvačka.

Ona sama se na jevišti potkávala s Karlem Rodenem, kterého na pár představení vystřídá Ondřej Sokol, zároveň režisér muzikálu. „Hodně se mi zamlouval i Ondřej Sokol coby Perón a těším se, že se s ním setkám v Evitě někdy v budoucnu, až se vrátím na jeviště,“ uvedla Absolonová.

Reklama

Další články

Načítám