Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Prostorná rozkládací sedačka levnější o 8 060 korun? Kompletně vybavená ložnice zlevněná o 10 894 korun? Nebo atraktivní obývací stěna se slevou dokonce 20 905 korun? Ano! Obří podzimní akce u MT-nábytek.cz je tady. Máme pro vás více než 4 000 produktů do celé domácnosti za bezkonkurenčně nejvýhodnější ceny. Ušetřete tisíce korun, nakupujte chytře a bydlete lépe!

Vystupte z davu! Buďte originální díky moderní obývací stěně s nevídanou slevou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ukažte ostatním, že si umíte své bydlení užívat. Obývací stěna Marien 5, zlevněná o více než 20 tisíc korun, dá vašemu obýváku punc jedinečnosti a osobitosti. Kromě super ceny vás potěší trvale barevně a tvarově stálý materiál, odolný povrch i velkorysé úložné prostory. Za příplatek dostanete také efektní osvětlení skříňky, takže k dokonalosti už nechybí vůbec nic. Dříve za 32 895 Kč.

Jak vstávat každé ráno s úsměvem na rtech? Spěte v ložnici, která ho umí vykouzlit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Probouzejte se svěží a s dobrou náladou, obklopení nábytkem ze sestavy Veria bds. Díky výběru z 2 rozměrů dvoulůžka a z celé řady různých typů matrací si ložnici přizpůsobíte svým potřebám, laminovaný povrch nábytku navíc nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Zařiďte si spaní jedním tahem, ušetřete tisíce korun a naplno si užívejte vysněného pohodlí. Dříve za 17 758 Kč.

Vánoce se kvapem blíží! Už víte, kam posadíte rodinu ke štědrovečerní hostině?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Těšíte se na Vánoce? Udělejte radost sobě i svým blízkým komfortním posezením při slavnostní večeři. Jídelní set Elmar z bukového dřeva poskytne 6 lidem spoustu pohodlí díky polstrování židlí v látce nebo ekokůži a rozkládací desce stolu z praktického lamina. Bohatý výběr vzorů a barev potahů i moření dřeva pak zaručuje úspěch v každé kuchyni a jídelně. Dříve za 9 115 Kč.

Hoďte starosti s úklidem koupelny za hlavu. Díky závěsným skříňkám bude jako ze škatulky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úklid koupelny asi není vaše oblíbená disciplína, zvlášť pokud máte malé děti. Usnadněte si každodenní lopotu díky sestavě koupelnového nábytku Horace 1. Povrch skříněk odolný vlhku a poškrábání snadno očistíte hadrem a díky zavěšení na stěně pod nimi také bez problému setřete podlahu. Vsaďte na kvalitu, která vám vydrží a poslouží dlouhá léta. Dříve za 7 823 Kč.

Podzim ve znamení super slev nábytku - 8, 10 i 20 tisíc dolů, až do 30. září!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ložnice, obývák, dětský pokoj, kuchyň… Vybavte si celou domácnost kvalitním nábytkem a ušetřete přitom tisíce korun. Do konce září pro vás u MT-nábytek.cz máme přes 4 000 kousků zlevněných nejméně o 25, ale i o 64 % z obvyklé ceny. Vyberte si mezi nimi a zpříjemněte si začátek podzimu novým nábytkem ve svém domově.

Další články

Načítám