Hlavní obsah
Článek

Podle soudu zkušené Báry Basikové (61) se Vojtěch Drahokoupil stane díky muzikálu Romeo a Julie velkou hvězdou. Dvacetiletý zpěvák s vizáží čerstvého držitele občanky má ale díky působení v chlapecké skupině New Element už nyní velkou základnu fanynek.

Považuje obdiv fanynek za výhodu, nebo mu je někdy na obtíž? „Když je na koncertu opravdu hodně fanynek a vznikne davové šílenství, tak to bývá někdy nebezpečné. Vždycky jsou tam naštěstí lidi, kteří to uklidní,” svěřil se nám během setkání s kolegy z muzikálu, kdy se učil připravovat čokoládové pralinky.

„Na to, že je mi dvacet let, tak své fanynky beru spíš jako své děti. Jsou to většinou holky ještě bez občanky,” říká zpěvák. Přízeň obdivovatelek se naposledy projevila, když zpěvák slavil na koncertu své dvacáté narozeniny. „Tolik dárků jsem v životě nedostal. Dostal jsem desetikilovou šunku, spoustu tílek, náramků, dopisů. Bylo to moc milé. Musel jsem to všechno odvážet taxíkem, protože se to nedalo unést.”

Od června trávil Vojta každý den na zkouškách zmíněného muzikálu Romeo a Julie. „I když tam třeba nemusím být, tak tam jsem. Snažím se maximálně pochytit svou roli,” říká Drahokoupil, kterému prý ani nevadí, že neměl prázdniny: „Já jsem neměl volno ani loni kvůli mojí chlapecké kapele. Jsem za to rád, nestěžuju si.”

Vojta Drahokoupil si žije svůj sen. „Herectví mě moc baví. Toto je cesta, kterou bych se chtěl do budoucna vydat.”

Reklama

Další články

Načítám