Hlavní obsah
Článek

Českou premiéru snímku Labyrint: Zkoušky ohněm si nenechala ujít ani Barbora Mottlová (37). Modelka a herečka sice dorazila na projekci 4D snímku sama, opuštěná se ale rozhodně necítí. Nám už se před měsícem a půl svěřila, že je šťastně zadaná. Její partner Brian Wilson ji ale do společnosti zatím nedoprovodil, neboť žije v zahraničí.

„Můj přítel žije v Bruselu, kde pracuje jako projektový manažer jedné známé firmy,” říká Bára, která nám také prozradila, kde se se svou známostí dala dohromady: „Seznámili jsme se na Jamajce. Bydleli jsme ve stejném hotelovém komplexu. Jednou dvakrát jsme si povídali u bazénu, pak jsme si začali psát a už to bylo.”

Playmate nikdy nenapadlo, že ji potká podobný vztah. „Vždycky jsem si říkala, že bych nikdy nemohla být s cizincem, a ve finále mi je s ním hrozně dobře. Taky jsem si říkala, že bych nikdy nemohla mít vztah na dálku, a už to nějakou dobu zvládáme. Člověk míní, osud mění,” krčí rameny Barbora.

Herečka přiznává, že občas ji trápí jazyková bariéra. „Moje angličtina není perfektní a hodně spolupracuju se slovníky a překladači. Ráda kouzlím s češtinou, což mi v angličtině moc nejde. Občas se snažím přeložit nějaké vtipné slovo a někdy se to nezadaří," krčí rameny Bára.

V následujících dnech vyrazí páreček na výlet po České republice. Oba si prý chtějí užít jeden druhého, než Bára vyrazí na plánovaný třítýdenní pobyt do Spojených států.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám