Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) je proslulá nejen sametovým altem, ale také dietami, které tu s větším, tu s menším úspěchem aplikuje na svou tělesnou schránku. A také láskou ke kulinářskému umění. A ač je milovnice italské kuchyně, zdá se, že i tu českou má v malíku.

Švestičky z vlastní zahrádky totiž Ilona nebude jako legendární Hujer rozdávat ve formě úplatků, ale poradí si s nimi po svém. „Urodilo se nám na zahradě hodně švestek, a tak se u nás pečou koláče a i na slivovičku nám zbyde,“ pochlubila se dvojnásobná matka a hned se jala na své sociální síti zdokumentovat celý postup přípravy koláče.

„Projednou mi všechny diety můžou vlézt na záda,“ poznamenala zpěvačka a s kusem skvěle vyhlížejícího koláče se vyblejskla bez make-upu. Již brzy ale bude muset linii přeci jen začít řešit. Už 15. prosince ji čeká v Divadle Hybernia velký předvánoční koncert se swingovým orchestrem.

„Právě dolaďujeme výběr písniček. Lístky už jsou v prodeji a myslím, že na své si přijdou nejen mí skalní příznivci, ale i fanoušci kvalitní jazzové muziky,“ vábí na jedinečný koncert okatá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám