Hlavní obsah
Článek

Na toto vystoupení čekala show Česko Slovensko má Talent celých pět sezón. Nenápadná Gyöngyi Bodišová na první pohled jako budoucí hudební hvězda nevypadala, ale nakonec její výkon zvedl z křesel celou porotu i nadšené publikum.

Lucie Bílá (58) má sice svou pozici v domácím šoubyznysu neotřesitelnou, ale občas v Talentu narazí na nečekanou konkurenci, jíž by v anketě Český slavík sama poslala hlas. Vystoupení Bodišové patří k těm, kvůli nimž si zpěvačka svou roli porotkyně s chutí zopakovala i popáté.

Píseň Vyznanie z repertoáru Mariky Gombitové je pro většinu soutěžících nedosažitelnou metou. Mladá žena s pohnutým osudem na ní ovšem dokázala, že má rozhodně na víc, než si přivydělávat na občasných brigádách.

Gyöngyi porotu neohromila jen svým zpěvem, ale také životním příběhem. Přestože jí je pouhých 22 let, stačila život poznat z jeho odvrácené strany. Poté, co opustila dětský domov, strávila pět měsíců na ulici. Na videu se můžete přesvědčit o tom, že Gyöngyi to po sobotní premiéře s velkou pravděpodobností dotáhne až do finále Talentu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám