Hlavní obsah
Článek

Žádný Karibik, ale vůně benzínu a kodrcání se v téměř prehistorickém vozítku po neupravených moravských silnicích! Agáta Prachařová (38) se nechala svým manželem Jakubem Prachařem (40) pozvat na spanilou jízdu vozů, na které dle vtipů mají hlemýždi silnou alergii a jsou pro ně smrtelně nebezpečné!

Pamatujete na vtípek, v němž hlemýžď učí synka přecházet silnici a radí mu, aby sprintoval doprostřed mezi kola auta? Když mladý skončí rozmáznutý na vozovce, otec uznale pokývá hlavou, že velorex (auto s dvěma standardními předními a jedním zadním kolem uprostřed) už dlouho neviděl. Agáta ho teď viděla, a to hned několikrát.

Právě v něm si užívala zvláštní romantické chvilky s manželem. Oba nasadili helmy a vozili se po silnicích.

„Užili jsme si to a brala jsem to taky jako romantiku, i když šlo o natáčení nového pořadu Franty Soukupa, který s Ezym a kamarády mají auta za koníček, a tak před kamerou Auťáků různě zkouší, co dokáží. A samozřejmě u toho blbnou jako vždycky. Já jsem se tam jen nachomýtla, manžel s nimi ale spolupracuje docela pravidelně,“ řekla Super.cz Aguš, která byla ze zážitku nadšená, jen s jednou výjimkou. Zjistila totiž, že se ve velorexu blbě telefonuje.

„Dokud jsi neviděl boha, nejel jsi dost rychle,“ prohlásil k velorexové jízdě Franta Soukup, který do jiného dílu, v němž testovali, jestli se z Prahy do Brna dostane rychleji letadlo, nebo auto, angažoval coby pilota i svého otce Ondřeje Soukupa. „Taky jsem byl nadšený, ale musím říct, že takový smrad z benzínu a oleje jako u velorexu jsem nikde jinde nezažil,“ dodává k natáčení s Agátou Ezy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám