Hlavní obsah
Článek

Slávychtivá finalistka britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan alias Frenchy v posledních měsících buduje svou vysněnou kariéru herečky a fotomodelky v USA.

Exhibicionistka, která se nejprve snažila prostřednictvím svlékání na veřejných prostranstvích prosadit v Londýně, už za pár dní oslaví čtyřicáté narozeniny, ale pořád se cítí jako rozjívená dvacítka.

Pověst infantilní královny plastik opět potvrdila na pláži v Malibu, kde se bezostyšně producírovala nahoře bez. Na tom by nebylo nic divného, protože bez horního dílu plavek chytá bronz téměř každá druhá dívka na pláži. Frenchy ale svá plastiková ňadra záměrně venčila před přítomnými fotografy a jejich pozornost si náležitě užívala.

Společnost jí dělala neméně nestydatá kamarádka z erotického průmyslu jménem Puma. Obě barbíny si zřejmě chtěly vyzkoušet, jaké by to bylo, kdyby je angažovali do seriálu Pobřežní hlídka.

Od plavčíka si půjčily plovák a představovaly si samy sebe jako Pamelu Anderson. Frenchy se ještě před osmi lety živila natáčením nízkorozpočtových erotických filmů a bohužel se stále považuje za sexsymbol. Stačila jedna účast ve šmírovací reality show a rázem o její umělé vnady vzrostl v americkém bulváru zájem, který silikonka pravidelně přiživuje svlékáním se na veřejnosti. A jak se zdá, zatím se jí kšefty s nahotou nebývale daří.

Reklama

Další články

Načítám