Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jay-Z (45) s Beyoncé (42) před pár dny odletěli do Evropy na dovolenou a ke Středozemnímu moři vzali i svou tříapůlletou dceru Blue Ivy, kterou tatínek rozhodně nezapře. Maminka v ní zatím alespoň pěstuje cit pro módu a detail. Na jachtu ji například oblékla stylově do bělostných šatiček a do vlasů dala čelenku s červenými květinami.

Plout okolo malebných ostrovů jižní Evropy a každý den se zastavit na některém z nich, to je poslední dobou mezi celebritami hitem. Frčí převážně španělská Ibiza a Formentera, řecký Mykonos, italská Sardinie se Sicílií nebo francouzská Korsika včetně přímořských letovisek Cannes a Saint Tropez. Vlivný pár šoubyznysu má již některá z těchto míst aktuálně za sebou a další je ještě čekají.

Rodinka, která dovolené absolvuje na super luxusní jachtě Galactica Star, jejíž týdenní pronájem údajně činí neuvěřitelných 900 tisíc dolarů (21 miliónů korun), relaxovala už v Cannes, na Sardinii, ale také na ostrově Svaté Markéty, kde si dopřála oběd. Zastávku udělali rovněž na ostrově Capri či na neobydleném skalnatém ostrově Palmarola. Nevynechali ani oblíbené Monako.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám