Hlavní obsah
Článek

Modelku Dominiku Mesarošovou (38) čeká 7. ročník jejího projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Tentokrát si ho ale užije o hodně méně. Shodou nešťastných okolností si modelka den po oslavě svých narozenin zlomila nohu v nártu.

"Situace je velmi čerstvá a nohu mám fixovanou velice kvalitní ortézou po důkladném lékařském ošetření. Nicméně z této skutečnosti nevyhnutelně vyplynou omezení pro některé sportovní a ostatní aktivity přímo ze strany mojí osoby po dobu projektu. Ten je samozřejmě zajištěn celým mým týmem, který řídím," slibuje Dominika, že holky, s nimiž odlétá již dnes, o nic nepřijdou.

A jak vlastně k úrazu přišla? "Jela jsem si vyzvednout narozeninové dárky do klubu, kde jsem třicátiny slavila. Fotila jsem se s třicítkou z balónků, bohužel v tu chvíli mi na nárt spadla těžká sedmnáctikilová židle, kterou paní uklízečka kvůli úklidu zvedla nahoru. Byla to strašná bolest. Sotva se belhám a příšerně to bolí. Dostávám injekce do břicha, letět ale můžu, doktor mi to nezakázal. Nebyl sice rád, že jsem odmítla sádru, nakonec ale souhlasil, že budu mít ortézu, kterou si podle potřeby mohu přifouknout nebo odfouknout. Musím si kvůli ředění krve píchat injekce do břicha a sháním i invalidní vozík," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám