Hlavní obsah
Článek

Mladého, talentovaného a v neposlední řadě velmi pohledného muzikálového herce Jana Kopečného vídáme v mnoha produkcích. Hraje ve Třech mušketýrech, v Mamma Mia!, chystá se na konkurz na Ježíše do Ostravy a nově vystupuje i v brněnské verzi Dětí ráje, kde ztvárňuje Čechoaustralana Mickeyho. Kdo má rád tyhle romantické typy s rozevlátou hřívou, přijde si rozhodně na své.

Honza hraje spíš v historičtějších kusech, ale Děti ráje si užívá. "Byla to pro mne trochu novinka, ale moc mě to bavilo, protože ta role pro mne měla i rockovější nádech, takže jsem se v tom mohl i trochu víc realizovat," překvapil, protože do té chvíle jsme se stejně jako většina národa domnívali, že Michal David (63), na jehož písničkách je muzikál postavený, skládá pop.

"Pro mne je jako hlavní písnička Každý mi tě lásko závidí, což samozřejmě je popina, ale druhá věc byl Večírek, který původně zpíval autor muzikálu Sagvan Tofi (59). Ale protože on není úplně profilován jako zpěvák, tak jsem si to mohl udělat po svém a právě tahle pecka pro mě byla stěžejní," pokoušel se vysvětlovat Kopečný.

A co on, žije jako rocker? "Takovému způsobu žití se samozřejmě nebráním. I když ze spojení sex, drogy a rokenrol se nejvíc věnuju tomu poslednímu, protože se živím hudbou," smál se. A jak to tedy má se ženami? "Samozřejmě se vždycky kolem mne někdo vyskytuje, o tom žádná. Jak dlouho to vydrží, to je otázka. My rockeři to máme trošku složitější, nebo jednodušší, já nevím. Ale zase takový rocker nejsem," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám