Hlavní obsah
Článek

Bývalá country hvězdička Miley Cyrus (31) se v současné době prezentuje odhalováním a otevřeně mluví o své bisexualitě. Sklony k exhibicionismu se už začínají projevovat i na modelce Stelle Maxwell, k níž má zpěvačka opravdu velmi blízko.

Pro čtyřiadvacetiletou krásku je její neoficiální partnerka nejspíš velkým vzorem, a stejně jako ona se snaží provokovat na veřejnosti. Ňadra Miley Cyrus jsou díky jejím výstupům na sociálních sítích již značně okoukaná, ale její holka se zviditelnila podstatně citlivějším způsobem.

Stella Maxwell se o senzaci, již lze stejně tak označit za faux pas, postarala na módní přehlídce Jeremyho Scotta, kde odhalila ňadro. Modelka, která se k poměru s Miley nikdy nepřiznala, přestože spolu byly zvěčněny při líbání, v New Yorku pózovala v rafinovaném outfitu, který sestával z kalhot a korzetu s vlečkou a pod nímž samozřejmě neměla podprsenku. Když se k ní ovšem Jeremy Scott přitisknul, originální módní kousek ji stáhnul, a Stella tak fotografům ukázala bradavku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám