Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s kolegyní Celeste Buckingham (28), když jejich láska na dálku nevydržela, byl zpěvák Martin Harich delší dobu sám. Už ale neteskní. Na slavnostním finále soutěže Miss prima křivky se pochlubil novou přítelkyní, opět brunetkou.

"Na soutěži jsem byl jako hudební vložka. A bylo to fajn, protože mám zkušenost, že lidé s plnějšími tvary jsou většinou strašně veselí a optimističtí. Vůbec jsem se nerozmýšlel, když jsem dostal nabídku vystupovat už na druhém finále," řekl Super.cz.

Krásku s bujnými křivkami si ale doposud nevybral pro soukromý život. Celeste byla štíhlounká jako laňka, a ani jeho současná přítelkyně nemá zrovna kila navíc. "Nehledám si holky podle toho, zda odpovídají nějakému standardu, anebo byly v nějaké soutěži. Je to o jiskře. A moje nová dívka je neporovnatelná s tou předcházející," míní Martin.

"Není to o tom, zda je mediálně známá, ale o tom, že u ní najdu klid a pokoj. To je pro muzikanta podle mne ta největší výhra. Ona chce být moderátorkou, momentálně ještě studuje, což je fajn, protože já už někdy v patnácti vyplňoval daňové přiznání. Úplně jsem přeskočil dětství," připustil. "Je mladinká, je jí devatenáct a studuje masmediální komunikaci. Možná mi někdy bude dělat PR. Člověk nikdy neví, jak si to život zařídí," dodal.

"Poznali jsme se opravdu velmi dávno na mém prvním koncertě s kapelou mého otce, když mi bylo asi jedenáct. Pak jsme se zase viděli, když nám bylo dvanáct nebo třináct. Byli jsme skvělí kamarádi, mezitím jsme si oba řešili své vztahy a v momentě, kdy se to nepodařilo, jsme se spolu našli, pochopili jeden druhého. Asi to tak pán bůh chtěl," svěřil s tím, že už jsou spolu s partnerkou rok.

Martin momentálně pracovně trochu zpomalil. "Minulé roky jsme hráli až 150 koncertů, tak jsem si řekl, že to není o tom se úplně uštvat. Začal jsem víc žít nejen pro muziku. Byl jsem na pouti do Santiaga di Compostella, kdy jsem ušel během měsíce 800 kilometrů přes Španělsko, a to velmi změnilo můj život. Teď se snažím dělat hudbu, která je víc od srdce, možná ne tak pro masové publikum. Dělám rozhodnutí na základě toho, co cítím hluboko v sobě. A funguje to víc, než když jsem tlačil na pilu. Připravuji nový singl, jmenuje se Kam se to podělo, to ještě nikdo neví a vyjde do měsíce, budeme točit i videoklip a pomalu nahrávám svoji novou desku, kterou točím ve svém studiu a poprvé vyjde v mém vlastním vydavatelství," prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám