Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tenhle mladík býval od malička jiný, má cizokrajného tatínka, a děti mu nejen to dávaly 'sežrat'. Trauma z kolektivu, který ho nepřijal, od sedmi řešil přemírou jídla, takže ve finále byl vypasené 130 kg vážící děcko se špatnou pletí, které ještě o to víc zažívalo šikanu a ponižování. A dnes? Holky mu padají k nohám a pro mladé kluky je to borec!

O Raegovi, který zažil na Kladně docela divoké dětství i bez přičinění spolužáků, jsme již psali. „Měl jsem sto třicet kilo a úplně to mí spolužáci nebrali, že by mi za to tleskali. Na základce v deváté třídě jsem měl sto dvacet čtyři kilo, nejvíc jsem měl v šestnácti. Dostával jsem od nich za uši. To období jsem už uzavřel. Mluvím o tom jen z důvodu, aby lidé věděli, že se to stává každému, kdo je odlišný. A není to jejich chyba, měli by se mít rádi,“ řekl Super.cz Raego.

Jeho rap poslouchá opravdu ohromné množství mladých lidí, což je o to víc překvapující, že nemluví o mlácení lidí, holek nebo policistů, naopak prosazuje to, aby se lidé chovali k sobě navzájem slušně a šli si za svým snem.

„Hrozně rád bych jednou byl ten člověk, na kterého se někdo podívá a řekne si: ‚Jo, ten byl kdysi dávno na dně a teď se mu něco podařilo.‘ Kdyby si z toho něco vzal a splnil si svůj sen a příběh, to bych byl strašně šťastný. Byl by to vrchol mého poselství,“ dodal mezi teenagery oblíbený rapper.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám