Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) jeden čas divoce randil s Agátou Prachařovou, jenže podle jeho slov rozhodně nešlo o jedinou modelku, které se chtěl dostat pod sukni. Spadeno měl i na jednu podobně známou slečnu z českého šoubyznysu, se kterou to ale dopadlo velmi žalostně!

A protože na to přišla řeč na třicetinách Dominiky Mesarošové (38), každému bude hned jasné, o koho tehdy šlo.

„Dominiku znám od jejího začátku. Pamatuju si, že když jsem skončil v SuperStar, v klubu za mnou přišla holčina, která se se mnou chtěla vyfotit. Vznikla fotka, na které byla na titulce Dominika bez trička,“ prozradil Super.cz Sámer. A pak popsal své trauma z balení Mesarošové.

„Byli jsme spolu jednou na rande, ale nevyšlo nám to. Bylo to těsně po Agátě, šli jsme spolu na jeden večírek, ale už na něm jsme šli každý po svém. Mrzelo mě to, ale bylo to přirozené,“ vzpomíná Issa, který si modelky váží za to, že jako jedna z mála opravdu přemýšlí a že něco v branži dokázala.

„Má opravdu krásný obličej. Hrozně se mi taky líbí její oči. Má krásná prsa, i když jsem popravdě na menší. Ale i s tím bych si dokázal poradit,“ dodal s úsměvem Sámer, který Dominice přišel popřát na její oslavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám