Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Mívá mindrák ze svých prsou, teď je ale pyšně vystavuje! Eva Decastelo (45) nám teď tak trochu dlabe na cvičení, o to víc dlabe chutné a plnotučné potraviny, a výsledek se projevil. A prý nejen co se týče pozadí, ale očividně také v horních partiích!

„Když jsem před pěti lety moderovala Dominice Mesarošové (38) pětadvacáté narozeniny, byla jsem zrovna ve svém hubnoucím období, takže prsa nula. Teď mám tloustnoucí období, osm kilo navíc, což znamená, že mám prsa trojky. Dnes jsem úplně v pohodě,“ vysvětlila, proč přes svůj komplex z vyvinutějších kolegyň ze šoubyznysu přišla na narozky modelky.

„Manžel je s momentálním stavem spokojený, ale ten je i s nulama. Vůbec netuším, jestli je horňák, nebo dolňák, protože mě měl rád bez zadku a ňader, ale i s nimi,“ myslí si.

Eva se nedávno na sociální síti ukázala úplně líčidel, což pro mnohé lidi byl šok. „Bála jsem se toho strašně. Fotka byla sice nenalíčená, ale měla jsem tam jemný filtr. Zas tak čisté to tedy nebylo. Reakce byly většinou pozitivní, jen kvůli tomu filtru přišlo pár negativních,“ dodala Eva Decastelo s tím, že Dominice přeje, aby byla pořád tak milá a fajn holka.

Reklama

Další články

Načítám