Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bára Basiková (61) prožila pracovní léto. Od poloviny června sjížděla české festivaly s kapelou Stromboli, pracovala na projektu pro Slovensko a učila se roli hraběnky Montekové do připravovaného výpravného muzikálu Romeo a Julie. Bára si ale našla i čas na odpočinek. Nejčastěji relaxovala na své chalupě v jižních Čechách, kterou si před pár lety pořídila.

„S každým ze svých partnerů jsem jezdila na nějakou chalupu. I s Petrem jsem si společně jednu pořídili,” říká zpěvačka, která si koupila roubenku se svým partnerem Petrem Polákem. „Nejsem typická chalupářka, ale táhne mě tam klid a relax. Je pro mě důležité, aby byla rodina pohromadě,” říká Basiková. Na chalupě se nejvíc líbí zpěvaččině synovi Theodorovi. „Chodili jsme do lesa, hodně jsme plavali, prostě ideální dovolená,” říká Bára.

S Basikovou jsme se potkali na setkání herců z muzikálu Romeo a Julie. Kromě toho, že si umělci vyzkoušeli výrobu pralinek, tak si také vyměňovali zážitky z právě probíhajících zkoušek. Basikovou práce velmi těší. „Ten muzikál je přenádherný a jeho hudba je magická. Říkala jsem si, že kdybych měla dostat třeba jen pidi roli, tak do toho jdu,” říká Bára, která ztvární postavu Hraběnky Montekové.

„Nejsem tam zase tolik důležitá. Chtěla bych, aby vynikli všichni ti mladí talentovaní lidé. Zarazilo mě, když jsem na plakátu viděla velkým písmem své jméno, vždyť to pomalu vypadalo, že budu hrát Julii. Ti mladí by měli dostat větší prostor,” říká Bára a dodává: „Všichni ti kluci a holky by mohli být moje děti, jsou totiž ve věku mých dcer. Strašně mě těší, když vidím novou generaci a hrozně bych jim přála, aby měli úspěch.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám