Hlavní obsah
Článek

Lucka Křížková (39), známá spíše pod svým dívčím příjmením Váchová, zvolnila v pracovním nasazení a středobodem jejího vesmíru zůstává syn Davídek. Modelka a moderátorka zvládá péči o tříleté dítě bez pomoci chůvy a nijak si nestěžuje.

„Nemám zase tolik práce, abych potřebovala profesionální chůvu. Syn navíc chodí třikrát týdně do školky, tak si veškeré aktivity směruju tak, abych je zvládla v tu dobu,” říká Lucie a jedním dechem dodává: „Mám naštěstí skvělé rodiče, takže když mám práci o víkendu, tak hlídají oni.”

Držitelka titulu Miss České republiky roku 2003 se snaží se svým synem trávit tolik času, kolik jen jde. Davídek proto nechyběl ani během jejího dobročinného nakupování pro akci Z lásky k dětem.

Za asistence tříletého caparta tak sympatická kráska nakoupila hygienické a čisticí prostředky a následně je pak předala zástupkyni Červeného kříže. Ten je použije na pomoc dětem v nouzi. „Když malej dostane do ruky rohlík, tak je nešťastnější na světě a nakupuje se s ním jedna báseň,” prozrazuje Lucie svůj trik, jak uplácí syna.

„Nejsilnější částí této kampaně je fakt, že kdokoli může pomoci a kdokoli může dětem zařídit alespoň na chvilku útulný domov. Zúčastnit se je strašně lehké. To je důvodem, proč zvu všechny, aby se přidali a vykouzlili úsměvy na dětských tvářích,“ říká Lucie Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám