Hlavní obsah
Článek

Celé léto o něm nebylo slyšet, tak jsme byli zvědaví, zda je zpěvák Michael Foret (37) strávil na cestách. Jen částečně. Na přelomu července a srpna byl již tradičně v Norsku, kam jezdí s partou na ryby a taky si pročistit mysl, pouklízet, jak tomu říká, a několik dní pobyl i v Londýně, tam vyrazil zase s manželkou Eliškou. Spoustu času také strávil na chatě, odkud pochází úvodní fotka. Že se tam jen neválel, je zřejmé.

Pracoval ale nejen fyzicky, a i když by mohl pergoly stavět na objednávku, držel se hlavně svého kopyta. Jeho nejčerstvějším hudebním počinem je titulní píseň Iluze k filmu Celebrity s.r.o. režiséra Miloslava Šmídmajera. „Jsem rád, že mě k napsání písně pro film oslovil právě Miloš, který krom toho, že je skvělý režisér, má i muzikantské srdce. Tímto krokem dal šanci, aby se narodila nová česká a hlavně autorská píseň,“ říká Foret. K její tvorbě Michael přizval svého kamaráda, skladatele a producenta Luďka Fialu, s nímž spolupracuje také na své připravované desce.

Celebrity s. r. o. je nová česká komedie podle divadelní hry Antonína Procházky ze zákulisí natáčení nekonečného TV seriálu. V ústřední roli se představí Jiří Mádl, který se také podílel na scénáři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám