Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární členka kapely Kelly Family Kathy Kelly je v Praze. V těchto dnech v Praze nahrává dvaapadesátiletá zpěvačka nový duet. Ke spolupráci ji oslovil finalista Hlasu Česko-Slovenska Norbert Peticzky (30).

„Pro mě je společný song s ní splněným snem. Už jako malý jsem ji měl vylepenou na plakátě v pokoji, takže když jsem jí posílal nabídku ke spolupráci, byla ve mně malá dušička. A fakt, že se Kathy moje práce líbí, je pro mě to největší vyznamenání,“ těší se zpěvák.

A Kathy jeho sympatie opětuje. „Mám Norberta ráda jako člověka, a kromě toho, že úžasně ladí naše hlasy, napsal nádherný song na pomezí popu a opery. A protože jsem zároveň producentka a myslím si, že poznám hit, ani jsem nepřemýšlela a hned jeho nabídku přijala,“ prozradila nejstarší ze sourozenců Kellyových, která dorazila do Prahy jen na skok kvůli natáčení duetu.

Do Čech se Kathy ale už za 14 dní zase vrací. „26. září budeme totiž mít společný koncert v Ostravě, kde bude mít naše písnička Miracles premiéru. A Kathy tam čeká i velká autogramiáda,“ dodává Norbert, jenž už chystá nové album Norbert 2, na němž duet s Kathy Kelly samozřejmě nebude chybět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám