Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) se s fotbalistou Tomášem Řepkou (50) chtěla rozvést už rok po svatbě. Až teď přiznala, že loni podepsala rozvodové papíry, které však bývalý fotbalista nepodepsal.

„Já jsem byla ten člověk, kdo se rozhodl, že z toho manželství chce odejít. Podepsala jsem rozvodové papíry, které vlastně zůstaly doma podepsané pouze mnou,“ kápla Erbová božskou v TopStaru. O manželské krizi ostatně Erbová loni promluvila i pro Super.cz, ale o rozvodu se nezmiňovala.

„Nebrali jsme se proto, abychom se rozváděli,“ tvrdila tehdy modelka. Manželství však neprospívalo ani to, že spolu po skončení Řepkovy aktivní kariéry trávili 24 hodin denně, a vleklé problémy s uvalenými exekucemi. Ani po šesti letech vztahu se prý oba ještě nedostali do fáze, kdy by společně žili v klidu. Časem tak podle modelky nežili spolu, ale vedle sebe.

Za manželskou krizi tak prý nemůže hokejista Michal Gulaši, jenž měl mít s Erbovou poměr a dodnes se s ní vídá. Dle slov Erbové je jí Gulaši velkou oporou a Tomáš o něm ví. O tom svědčí i Gulašiho návštěvy v modelčině holešovickém bytě, kam se s dětmi přestěhovala z domu v Černošicích.

„Mám opravdu čisté svědomí, jsem si stoprocentně jistá, že za nějakým, v uvozovkách nechci říct rozpadem, protože pořád to tak necítíme, není určitě třetí osoba, protože my jsme opravdu žili potichu pospolu, ale žili jsme odděleně, ale pospolu. A ono se tak žít nedá, takže jsme věděli, že nějakým způsobem to časem z jedné, či druhé strany přijde. A mně se to stalo,“ přiznala Erbová s tím, že v té době jeden druhému v ničem nebránili. Nepřímo tak přiznala, že si každý mohl dělat, co chtěl...

„V zásadě jsme to veřejně nesdělovali, není to nic, co jsem chtěla nebo plánovala, v tenhle moment vím, že chci být hlavně mámou pro své děti,“ uzavřela svou zpověď Erbová.

Reklama

Další články

Načítám