Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) sdílela na jedné ze svých sociálních sítí skvělou fotku. Jde o spoj jí a jejího muže Pavla Habery (62) v téměř stejných džínových kraťasech. Rozdíl je v tom, že Habera je nosil v době své největší slávy se skupinou Team, ona v nich vyráží dnes. Peštová sice komentuje v duchu, jenž může navodit dojem, že jde o jeden a tentýž kousek, ten by však musel být kouzelný, aby takhle seděl oběma, nehledě na cvočky kolem kapes a opačné zapínání. Jsou ale velmi velmi podobné.

„Ano, to jsou ony - originál. Pro toho, koho to kdy zajímalo - ano, jsou opravdu tak krátké, jak vypadají na všech fotkách. Jak se do nich vešel, nechápu,“ napsala modelka k fotografii, která baví příznivce obou.

„Jaké štěstí, že jsme se potkali, až když byly bezpečně uklizené,“ připsala a nutno podotknout, že tehdy v osmdesátých letech šlo sice o trend a fanynky jásaly, ale zpětně se nejspíš i ony popadají za břicha, co že se to nosívalo.

Mimochodem i Habera prý má aktuální fotografii ve svém kultovním džínovém kousku. „Jsem ji sem nedala, bo by to vyhrál na plný koule,“ završila svůj komentář Peštová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám