Hlavní obsah
Článek

Barbadoská kráska Rihanna (36) sice patří k nejžhavějším hvězdám hudebního šoubyznysu, ale v lásce příliš štěstí nemá. Sexy zpěvačka je sice neustále v obklopení mužů, ale stálá známost je pro ni velkou vzácností. Teď se ovšem zdá, že konečně našla spřízněnou duši.

Pokud by Rihanna opravdu randila s každým mužem, po jehož boku byla zachycena, nejspíš by jí nezbývalo příliš času na samotné zpívání. Letos už ji zahraniční média dala dohromady s hercem Leonardem DiCapriem (49), fotbalistou Karimem Benzemou i pilotem Formule 1 Lewisem Hamiltonem.

Ať už se mezi nimi odehrálo cokoliv, zpěvačka nikoho z nich za svého partnera neoznačila.

Nejnověji je s Rihannou spojován rapper Travis Scott, s nímž to prý vypadá velmi nadějně. Zpěvaččina kamarádka v E! News dokonce práskla, že jsou do sebe oba zamilovaní až po uši.

Rihanna a Travis si spolu vyrazili na newyorský týden módy, odkud pokračovali do nočního klubu, kde je nejspíš nečekal jen přátelský rozhovor. Tam se sice nenápadně vypravili každý zvlášť, ale Rihanna byla už dříve po boku Scotta zvěčněna na jiné párty, takže není pochyb o tom, že šlo o matoucí manévr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám