Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Felixem Slováčkem jsme se potkali poprvé od okamžiku, kdy ho fotografové opět nachytali na romantické schůzce s malířkou Lucií Gelemovou, o které tvrdil, že se s ní rozešel. Rozhodně to tak nevypadalo. Do povídání se mu na setkání protagonistů muzikálu Sněhová královna, kde hrají jeho manželka Dagmar Patrasová (67), dcera Anička a syn Felix se snoubenkou Michaelou Zemánkovou, moc nechtělo.

Začali jsme opatrně, abychom ho nevyplašili, dotazem na zmíněný muzikál. "Na zahájení muzikálové sezóny, na Sněhovou královnu a další muzikály, kde budu mít nějaké prsty, se moc těším. Ve Sněhové královně hraje celá moje rodina a já se chodím dívat. Chodím často, protože se mi to líbí a vždycky si tam na konci pobrečím. Čím jsem starší, tím jsem citlivější, méně otrlý," míní.

Jeden by ale spíš brečel nad tím, co se děje u Felixe a Dády doma, když média průběžně informují o jeho nemanželském vztahu. "Já to nečtu a ani nevím, že něco takového funguje," snažil se vybruslit Slováček. To bychom se tedy divili. "Já mám kolem sebe vypěstovanou imunitu a nevšímám si toho. Co na to mám říct? Fotoreportéři jsou od toho, aby fotili. A některé časopisy je mají velmi dobré. Musím jim gratulovat, jak to dělají výborně. Někdo vymyslí lék proti rakovině a nikdo ho nezná a já chytnu holku za ruku a mám reklamu, o jaké se nezdá," domnívá se.

Takže médiím nevyčítá, že kvůli inkriminujícím fotkám má doma peklo? "To jsem neřekl. Jen to, že mají dobré fotografy. A já se neschovávám. Žiju svým způsobem života," řekl Super.cz. Možná by měl ale uvažovat o tom tento způsob života změnit. "To nevím. Možná budu muset zajít k věštkyni, aby mi řekla, co mne čeká a nemine," dodal. Ve svém věku by se měl ale spíš rozhodnout sám. "Já už jsem se dávno rozhodl, já nemám problém se životem. Ale když se na to ptáte, tak člověk nikdy neví, co se může stát, ale kartářky nebo věštkyně možná vědí víc, a i když jsem tomu nikdy nevěřil, můžu to vyzkoušet, ne?" uzavřel s tím, že ho ani moc nezajímá, co na to řekne jeho žena.

Reklama

Další články

Načítám