Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem minulé sezóny byl zpěvačky Lindy Finkové o něco větší kus, než je teď. Postavou nás překvapila na zahájení nové muzikálové sezóny. Bylo na ní vidět, že udělala hodně práce.

"Je pravda, že jsem trochu zhubla. Ale musím víc, mám spoustu hadrů, které nenatáhnu," přiznala nám sebekriticky zpěvačka. Žádnou speciální dietu, o kterou by se mohla podělit, ale prý nedrží. "Málo spím a žeru taky málo. A hraju badminton," smála se s tím, že se potřebuje vejít i do svých divadelních kostýmů.

Nedostatek spánku vysvětluje tím, že má opravdu hodně práce a ani doma nezahálí. "Učím čtyři dny v týdnu na Pražské konzervatoři, hraju ve dvou činohrách u Trávníčka, během podzimu se budou střídat tři muzikály - Sněhová královna, Tři mušketýři a Kleopatra. A do toho studia a reklamy. No a děti vozím do školy a na tréninky a doma mám uklizeno a navařeno," vypočítala své aktivity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám