Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) právě dokončuje klip k duetu Žena a muž, který nazpívala s Igorem Kmetěm. Ke spolupráci popové princezny a jednoho z nejoceňovanějších slovenských talentů současnosti se schylovalo už dávno, vždyť zpěvaččin partner Patrik Rytmus Vrbovský s hudebníkem vytvořil už dvě společné písně. Teprve když se objevil aktuální námět, tak to dali Dara a Igor dohromady.

„Igor patří mezi naše blízké kámoše a spolupráci jsme plánovali dlouho, až u této písničky jsme se zasekli a došlo nám, že tahle věc má hlavu a patu nejen z hudebního hlediska, ale i z pohledu textu,” říká Dara. Ta bude svému slovenskému kolegovi v klipu radit, jak správně na ženy.

Ptali jsme se tedy Dary, jak by se měli muži v jejím světě chovat k ženám. Ona sama zažila už mnoho partnerských pádů, tak by na toto téma mohla psát knihy. „Je to věda a asi na to neexistuje nějaký jednoduchý návod, protože my ženy jsme složité. Proto nás ale asi máte rádi. Každopádně nevím, co funguje obecně, ale vím, co funguje u mě. My ženy jsme schopny milovaným mužům odpustit hodně. Není ale možné odpouštět, když s námi nehrají fér. Můžou být chvilkama klidně na zabití, ale musí to být stále rovina,” říká Dara.

Vzhledem k tomu, že Super.cz byl u natáčení nového klipu k písni Žena a muž, tak jsme natočili aktuální stav zpěvaččina domu snů v Tuchoměřicích za Prahou. V další reportáži vám ukážeme, jak si popová diva s dcerou a svým drsným partnerem žije.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám