Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Koukáte rádi na Primu COOL? Chcete mít super telefon za 2 490 korun? Pak je to jasné, pořiďte si ACCENT COOL PHONE. Čím je jiný? V základní výbavě telefonu najdete dva zadní barevné kryty s grafikou COOLu a originální COOL tapety a vyzvánění. Speciálním tlačítkem z vás bude selfie král. COOL PHONE má dva fotoaparáty, 4GB paměti a podporuje dvě SIM karty.

Kup si ACCENT COOL PHONE za bezkonkurenční cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

ACCENT COOL PHONE má 4,5" displej s rozlišením 864x480, tělo je tenké 10,55 mm. O výkon A455 se postará čtyřjádrový procesor MTK6582M s taktem 1,3GHz, 512 MB paměti RAM a 4GB interní paměti. Telefon disponuje výkonným Quad-core procesorem a systémem Android 4.4 KitKat. Díky 3000 mAh baterii i při plné zátěži vydrží dlouho bez nabíjení, ať hrajete hry, používáte navigaci nebo surfujete na netu.

Jedinečné selfie tlačítko a originální kryty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro ty, kteří rádi fotí sebe i své zážitky, má COOL PHONE dva fotoaparáty. S předním 2Mp jdou dělat fotky a selfíčka jako nikdy předtím. Je totiž vybaven praktickým selfie tlačítkem. Navíc tímto tlačítkem zapnete foťák v okamžiku, kdy je mobil zamčený. Zadní 5Mp fotoaparát je pak na klasické focení. V nabídce jsou dvě barevné varianty telefonů, bílá a černá, z nichž každá má v balení k dispozici ještě dva výměnné barevné kryty s originální COOL grafikou.

Další články

Načítám