Hlavní obsah
Článek

Spousta rodičů se potýká s problémem, že jejich děti nejedí to, co by měli. Kristina Kloubková měla o svou dceru Jasmínku strach ještě větší. Tříletá holčička totiž nechtěla jíst vůbec.

„Dcera mi přestala jíst. Nejdřív jsem si myslela, že je nemocná, a že se jedná o ten případ, kdy si tělo samo reguluje příjem potravy. Nakonec jsem se od ní dozvěděla, že nechce mít velké bříško,” kroutí hlavou moderátorka a jedním dechem dodává: „Vyděsilo mě, jak taková myšlenka napadla tříletou holčičku. Sedli jsem si spolu a já jsem jí vysvětlila, že musí jíst, aby vyrostla. Děkuji bohu, že se všechno dostalo do původních kolejí a její stravovací návyky se upravily,” řekla nám Kloubková.

„Přemýšlela jsem o tom, kde takovou věc slyšela a nepřišla jsem na to. Možná něco slyšela u kamarádek, možná něco zaslechla v televizi, nebo jsem něco plácla já. Každopádně si teď dávám mnohem větší pozor,” říká moderátorka Televizních novin na Nově a jedním dechem dodává: „Problém dětí, které nejí, má bulimii, nebo anorexii, je hodně. Je spoustu případů, kdy jedna kamarádka druhé řekne, že je tlustá a ta pak strádá hlady. Toho jsem se zalekla,” dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám