Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kauza ukradeného a pak zase neukradeného zlatého řetízku a hrníčku, do kterého ho prý mladý kuchtík schoval omylem kvůli hluku, otřásla českým internetem a video z pořadu Ano, šéfe! Zdeňka Pohlreicha (66) se stalo asi nejsledovanějším za posledních několik týdnů. Pavel B. se patrně nechtěně stal hvězdou a terčem posměchu. Po natáčení se prý zhroutil a nechodil do školy, teď už se ale oklepal a učí se znovu normálně žít.

Pavel musel začít chodit k výchovnému poradci, aby si s nečekanou popularitou dokázal poradit. Celá kauza, která nakonec před soudem neskončila, protože údajnou krádež na policii „přikryli“ příbuzní (přišli na služebnu tvrdit, že řetízek se našel), ho zranila.

Jeho stav je dnes o mnoho lepší a světu se už nevyhýbá.

„Pavel je už v pohodě. Dopadlo to dobře, je to v pořádku, jedeme dál. Ale dál už opravdu nechci na nic odpovídat, nezlobte se,“ řekl Super.cz ředitel Střední školy obchodu, řemesel a služeb v Ústí nad Labem Pavel Caitaml.

Tomu Pohlreich vyčítal, že systém výuky učňů je strašný, když ve třeťáku neumí krájet maso nebo zapnout konvektomat (horkovzdušná a parní trouba v jednom). Nelíbilo se mu také, že se děti učí vařit druhy jídla, která jsou už sto let za opicemi. Šéf školy ale nedokázal odpovědět na naši otázku, zda vůbec něco z jeho rad přenesli do výuky. A to přesto, že se pořad natáčel už před drahným časem.

„Ještě zatím nevím, dosud jenom odpovídám na otázky kolem řetízku, nedokážu na to odpovědět,“ dodal překvapivě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám