Hlavní obsah
Článek

Čtrnáct měsíců po narození dcery Lindy má Lucie Borhyová (45) snad nejlepší postavu, jakou kdy měla. "Je pravda, že mi hodně lidí říká, že jsem štíhlejší než před těhotenstvím. Mám totiž vlastní domácí fitko. Lindušce se pořád nechce chodit a spoléhá na to, že ji maminka nebo tatínek budou nosit. Váha šla dolů rychle, ale mě pořádně bolí záda, Linda už má přes deset kilo," svěřila Lucka Super.cz.

Borhyová má už doma i školáka. Lucas šel 1. září do soukromé školy a zatím je nadšený. "Jsem sama překvapená, jak rychle to uteklo. Ale těší mne, že chodí do školy s ohromným nadšením. Věřím, že mu to nadšení vydrží a za pár let budu moct říct, že pořád chodí do školy rád. Je to skvělá škola, fajn parta lidí i vedení. Je to trošku jiná škola, ale bylo by složité vysvětlovat, čím vším se odlišuje," řekla nám moderátorka.

Borhyová vyrazila na jubilejní představení muzikálu Fantom opery do GoJa Music Hall spolu s maminkou, která také vypadá úžasně. Obě také popřály k narozeninám producentovi Františku Janečkovi (79).

Reklama

Další články

Načítám