Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) se prý se svým nevěrným partnerem, fotbalistou Jakubem Horou definitivně nerozešla. Vztahu ještě pořád dává šanci, dokonce si ani neodstěhoval všechny věci z jejího bytu. Píší si, volají si, ale na kafe s ním ještě nezašla.

"Nerozešli jsme se, dáváme si pauzu. Možná jsem si předtím něco nalhávala, že problémy nemáme, ale čím víc se to začalo řešit, tím větší byly," řekla Super.cz s tím, že prý odloučení ani nepociťuje. "Pořád jsem v jednom kole, mám hodně práce. Rozhodně nesedím doma a nebrečím do polštáře," svěřila na párty, kde se představovala nová značka sektu a vyrazila tam s kolegyní ze soutěže Andreou Kalousovou.

"Přítel momentálně bydlí u rodičů, ale pořád jakoby dojížděl, takže to není tak velká změna. I nějaké věci u mě pořád má. Jak říkám, není to definitivní a oba pořád doufáme, že se vrátí," přiznala.

A co by se muselo stát, aby to zase dali dohromady? "Já potřebuju čas. Nemusí mi snést modré z nebe a udělat bůhví co. Snaží se, lituje toho. Pořád si píšeme, voláme si. Na to, abychom si zašli na kafe, nebyl ještě čas," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám