Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Hanka Mašlíková (41) si s přítelem Andrém koupila nedaleko Prahy dům. Je to úplně poprvé, co žije ve společném bydlení s partnerem. A užívá si to. S Andrém už dokonce plánují i svatbu.

"Doufám, že to stěhování bylo poprvé a naposledy. Jak se říká, lepší je vyhořet. Bylo to hrozné. Po dvou měsících už je to teď ale hrozně hezké, bydlíme u Kladna v malé vesničce, máme tam klid. Je to něco, co náš vztah posunulo dál, jsme tam hrozně šťastní," řekla Super.cz Mašlíková.

"Máme kuchyň, čekáme na sedačku, už máme skříně. Začíná růst tráva, Andrého hrozně baví být zahrádkářem, denně zalévá, je to jeho chlouba," prozrazuje. Říká se postavit dům, zasadit strom... "Strom zatím nemáme, něco tam bude časem," vysvětluje s tím, že první potomek zatím není na pořadu dne.

Zato veselka ano. Zamilovaný pár se plánuje vzít v zahraničí a vypadá to, že to bude ještě letos. "Určitě to nevylučuju, mluvíme o tom, chtěli bychom se vzít někde v zahraničí," prozrazuje.

A jak to tedy bude s miminkem? "Snídaně s Novou je splnění mého snu, chtěla bych se věnovat práci a André má taky povinnosti, tak zatím je práce prioritou," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám