Hlavní obsah
Článek

Mezi návštěvníky Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku s nejlepší docházkou patřila rozhodně Kateřina Kaira Hrachovcová. Sympatická herečka se zúčastnila všech tří přehlídkových dnů a nevynechala téměř žádný z přehlídkových bloků. Doprovod měla rozmanitý.

Na zahajovací akci dorazila zavěšená do svého dvorního kadeřníka Libora Šuly. „Bylo mi radostí mu dělat model jeho účesu,” smála se Katka.

V sobotu zase herečka využila příležitosti, že se prezentace kolekcí českých designérů pro jaro a léto 2016 pořádají pod širým nebem na pražské Štvanici, a na akci si vzala svého psa Punťu. Ten den se nesoustředila pouze na svůj výstřední outfit, ale i osmiletému psímu kamarádovi vytvořila originální vodítko. Umělkyně tak chtěla vzdát hold své oblíbené návrhářce Denise Nové. „Byla jsem kreativní a vodítko jsem vyrobila z tkalounů, které mám od Denisy nastříhané,” vysvětlila nám s úsměvem Katka.

Poslední den Kateřinu pro změnu doprovázela její neteř Johanka, která jí dělala společnost i na stejné akci na jaře. „Ona se věnuje návrhářství interiéru, tak to pro ni bylo inspirativní. Bylo se na co dívat a bylo i fajn, že se mohla v zákulisí potkat se spoustou zajímavých lidí,” říká Hrachovcová.

Herečka si uplynulý týden módy užila. „Líbila se různost  prostředí, kde se přehlídky konaly. Velkým zážitkem pro všechny byla Štvanice. Ten prostor byl velký svým rozměrem, a tak se tam hodila přehlídka velkého návrháře Jakuba Polanky, která vynikala svými vzory, barvami a střihy,” chválí Kateřina a zároveň poukazuje na opačný koncept zvolený u její oblíbené návrhářky Denisy Nové: „Její prezentace byla velkým a krásným kontrastem. Něco tak éterického a tichého se odehrávalo v tak velkém prostředí. Krásné.”

Reklama

Další články

Načítám