Hlavní obsah
Článek

Tak tohle už tady jednou bylo. Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se po havárii, z níž jen s notnou dávkou štěstí ona i její syn Artur vyvázli bez většího zranění, zhroutila. Fotoreportéři ji zachytili, jak leží zabalená v dece na zadní sedačce auta a přítel Domenico Martucci (47) s ní projíždí Prahou a okolím. V takovém stavu bývala zpěvačka vídána, když měla v minulosti problémy s psychikou a měla potíže i s medikamenty a alkoholem.

To, že je zpěvačka v šoku, je logické. Zatímco syn Artur už se otřepal a odjel k rodinné známé, které říká babička, ona je zhroucená. A špatně na tom je i její partner. "Chtěl jsem jí zajet do Berlína pro homeopatika, které nemůžu v Česku sehnat, bál jsem se ji nechat doma samotnou, mám strach o její zdraví, takže jsem ji musel vzít sebou," řekl deníku Aha Martucci, který prý také vypadal, že je pár minut před kolapsem. "Nevím, co s ní mám dělat," naříkal.

To, co prováděl, ale může být pro leckoho nepochopitelné. Ivetu včera kolem poledne naložil v garáži v jejím domě v Uhříněvsi do auta, zabalil do deky, hodinu s ní jezdil po okolí, neustále zastavoval, jezdil kolem rybníka a pak ji odvezl do svého vršovického bytu, kde ji ubytoval. Poté běhal po lékárnách, kde prášky nesehnal. "Stejně jsou to jenom homeopatika," zlehčoval najednou. Nakonec skončil s kamarádem na kulečníku a na zpěvačku jako by zapomněl.

Reklama

Další články

Načítám