Hlavní obsah
Článek

Herečka Regina Rázlová (76) se před časem rázně vrátila do povědomí diváků, k herectví se vrátila po dlouhé odmlce a tak asi chtěla vše dohnat. Žena, která léta svádí boje s roztroušenou sklerózou a bipolární poruchou, také začala učit. Teď ale ze dne na den musela z konzervatoře odejít. Objevily se drby, že ji vyrazili, to však herečka odmítá a přidává vlastní verzi, podle níž musela zpomalit, jinak by ohrozila svůj život!

„Bylo to těžké rozhodnutí, protože se studenty pracuji ráda, ale lékař mi doporučil, abych se začala šetřit. Na jaře jsem byla ve škole skoro den co den, do toho hraju v divadle a točila jsem seriál. Stálo mě by mě to zdraví, kdybych v takovém tempu pokračovala,“ řekla Rázlová Super.cz.

Její zdraví je prý skutečně velmi vážně podlomené a může za to i kvůli práci trochu nezodpovědné hazardování.

„Nedoléčila jsem dvakrát zápal plic, a tak mě musely zachraňovat krevní deriváty. Pak mi lékař řekl, ať si nechám jen divadlo, možná sem tam film, ale větší zápřah nevydržím,“ tvrdí herečka, která se ve čtvrtek vrátila z ozdravného pobytu ve Španělsku, už příští týden by ale měla hrát v divadle Ungelt.

„Nechala jsem si jen pět, šest představení za měsíc, odmítla jsem například vynikajícího kameramana a režiséra F. A. Brabce, který mi nabízel roli ve Vánočním Kameňáku. Už od dubna se snažím ubrat plyn,“ tvrdí a rázně odmítá fámy, že byla z Mezinárodní konzervatoře Praha téměř násilně odejita a s ní i lidé, které tam přivedla.

„Jsou to opravdu fámy, protože například Pavel Vítek dostal od mé nástupkyně Veroniky Žilkové nabídku, aby na Mezinárodní konzervatoři Praha pokračoval a učil muzikálový zpěv. Někdo mně a mým přátelům chce škodit, ale na to jsem už zvyklá,“ dodala Regina Rázlová.

Reklama

Další články

Načítám