Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před pár dny Česká televize odvysílala dokument, v němž oblíbený český herec Jaromír Hanzlík navštívil dům, kde před dávnou dobou zemřela jeho babička ve čtyřiadvaceti letech na tuberkulózu. Byl dojatý k slzám a možná jedním z důvodů bylo i to, že moc dobře ví, že dnes, kdy sám rozhodně nepatří mezi chudáky, by se žádnému jeho příbuznému nemohlo nic podobného stát. Neuvěříte, co všechno mu patří!

Babička žila v nuzných podmínkách ve vlhkém sklepení, a kdyby to šlo, dnes by její slavný vnuk uměl zajistit, aby se měla mnohem lépe.

Však ještě nedávno vlastnil lukrativní dům na Malé Straně, kde mimochodem s Janou Brejchovou (84) vychovával Terezu Brodskou (55) a o který se s ním soudily původní majitelky patnácti šestnáctin, po jejichž emigraci vše propadlo státu. V roce 1996 soud rozhodl, že nic zpátky nedostanou a jejich původní podíl koupil od bytového podniku herec.

Ten se domu onehdy zbavil, jeho cena určitě nebyla menší než v řádu desítek miliónů.

Kromě tohoto finančního balíku mu patří jen v Praze tři byty, jeden blízko Národního divadla v centru, jak upozornil Blesk. Ten také zveřejnil, že herec má i vilku u Sázavy. Prostě dokonalá partie!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám