Hlavní obsah
Článek

Žena nemusí vypadat jako modelka, aby se na sebe usmála do zrcadla. Avšak faldíky a jejich neustálé maskování dokáží sebevědomí srazit krutě dolů. Vím o tom své. Mé boje s nadváhou vyústily v celoživotní válku. Vlastní tělo jsem vnímala jako nepřítele a pohled na něj byl moc ponižující. Dnes je však vše jinak!

Našla jsem svou vlastní cestu. Zpátky jsem nechtěla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebudu vám vykládat, jak jsem „náhodou“ narazila na článek na internetu, ani o tom, jak mi nějaká fiktivní dobrá kamarádka poradila to nejlepší... Nedávno jsem se pustila do další ze strategií typu pokus-omyl. Zkusila jsem pravidelné stravování kombinovat s užíváním potravinového doplňku Slimax a už po týdnu se mi při pohledu na váhu protočily panenky. Tři kila byla v pytli! A to pokračovalo dál. Po jediném měsíci jsem zase na váze svých studentských let! Dnes doprava zdarma pro čtenáře Super.cz.

Kouzlo pocitu sytosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pocit plného žaludku hraje důležitou roli na vaší cestě k hubnutí. Nikdo ale neuléhá do postele rád s kručením v břiše. Známe jeden trik: zkuste přidat do svého jídelníčku složku, která umožní jíst malé porce, a přesto zasytí. Pokud budete jíst menší porce, pak půjdou kila dolů. To všechno dává smysl, nemyslíte? Dnes doprava zdarma pro čtenáře Super.cz.

Slimax femi + doplněk stravy pro ženy nad 40 let

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pomůže vám ve snaze zhubnout. Navíc přírodně – díky účinkům rostliny Amorphophallus konjac a dalších bylinných složek. S kily navíc zatočí: chrom, který zodpovídá za vyrovnanou hladinu krevního cukru. Nedostatek tohoto prvku způsobuje chuť na sladké. Spirulina – obsahuje vyváženou kombinaci většiny živin, které organismus potřebuje ke svému fungování. Obsahuje také lněnou vlákninu, která je zdrojem lignanů. Ty podporují tvorbu ženského hormonu estrogen. Dnes doprava zdarma pro čtenáře Super.cz.

Dnes doprava zdarma pro čtenáře Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zelená káva MAX 1+1 balení zdarma – to nejlepší pro hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá kapsle obsahuje 500 mg extraktu 10:1 ze zelené kávy s 50 % kyseliny chlorogenové. Extrakt z kávy upravuje sacharidový metabolismus, takže vaše tělo neukládá tolik kalorií ze stravy. A to není všechno! Přípravek obsahuje chrom, který reguluje a stabilizuje hladinu krevního cukru. Výsledkem perfektně vyváženého složení jsou účinné tablety na snížení váhy.

Další články

Načítám