Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producent František Janeček (79) bude poprvé dědečkem. Jeho dcera Alice je v šestém měsíci těhotenství a s přítelem se těší na prvního potomka. "Těším se velice. Každé nové dítě, které přichází na svět, je přece něco úžasného," řekl Super.cz Janeček.

Spekulace, že otcem dítěte Janečkové je její bývalý přítel Marian Vojtko, se kterým chodila dva roky, nejsou pravdivé. Přítel Alice a otec dítěte pracuje v reklamní sféře. "Já určitě tatínkem nejsem. S Alicí jsme stále přátelé a upřímně se těším z toho, že bude mít miminko," řekl Super.cz Vojtko.

Alice před otěhotněním pracovala jako právnička v advokátní kanceláři. Nyní se připravuje na příchod prvního potomka a v práci skončila. Na miminko se už pětatřicetiletá blondýnka velmi těší. "Jsem šťastná, miminko jsem si moc přála,"  řekla Super.cz Janečková.

František Janeček se nyní vedle role dědečka těší na další úspěchy svého veleúspěšného muzikálu Fantom opery. Ten se po prázdninách vrací již zítra a o víkendu ho čekají slavnostní jubilejní představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám