Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve před měsícem se několikrát a s velkou pompou slavily její osmnáctiny, ale Kylie Jenner jako by se v ženu měnila před očima. Ještě donedávna nenápadné děvče stále častěji tasí své nepřehlédnutelné zbraně a začíná se naopak nápadně podobat starší sestře Kim Kardashian (43). A Kylie si nyní může odškrtnout další metu - spolupráci s fotografem hvězd Terrym Richardsonem.

Kylie s Terrym nafotila sérii snímků pro magazín Galore a použili rovnou několik stylingů. Jejich společným jmenovatelem se kromě modelčiných pronikavých očí, bujných křivek a dráždivého oblečení značek Balmain a Moschino stala i inspirace slavnou sestrou Kim Kardashian, která je podle Kylie jejím největším vzorem.

Právě těhotná Kim by se ale měla mít na pozoru, jelikož Kendall s Kylie platily ještě nedávno za malé holky, ale aktuálně královnu selfie pomalu, ale jistě začínají dohánět v počtu fanoušků i na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám