Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Stanislav Hložek (60), který se společně s Petrem Kotvaldem proslavil nesmrtelným hitem Holky z naší školky, se pochlubil synem Matyášem.

Ten se po boku svého otce ve společnosti moc nepohybuje, ale tentokrát udělal výjimku a s tátou se dokonce sešel v pořadu moderátora Aleše Cibulky. Jednadvacetiletého Matyáše má Hložek se svou druhou ženou Alenou, s níž už žije více než dvacet let. Z prvního manželství má ještě syna Stanislava a dceru Simonu, kteří už z populárního zpěváka udělali dědečka.

Nejmladší potomek Matyáš se rozhodně nepotatil. Zatímco Hložek patřil v 80. letech k idolům dívek a žen díky svým chytlavým písničkám, Matyáš balí holky na své vypracované tělo, protože se aktivně věnuje hokeji. Slavný táta ho však ve sportu nadšeně podporuje.

Naposledy se Hložek junior snažil prosadit v Jágrově Kladně. Robustní 191 centimetrů vysoký a téměř metrák vážící útočník byl v tradičním hokejovém městě na testech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám