Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během finále Schwarzkopf Elite Model Look se upírala pozornost hlavně na české a slovenské finalisty, z nichž za Českou republiku vyšli jako vítězové Aneta Měšťanová a Kristián Černík.

Ale ruku na srdce, dechberoucí pohled byl především na o něco zralejší topmodelky, které oslňovaly v modelech světových značek. Super.cz je v zákulisí i v předsálí Španělského sálu Pražského hradu zpovídal, jakou nádheru si vezmou na sebe.

Je zvláštní, že například Adriana Čerňanová jako profesionální ramínko na šaty měla poprvé v životě na sobě oranžovou barvu. „Myslím si, že to na konec léta pasuje,” říká nástupkyně Evy Herzigové v kampani na slavnou podprsenku.

Topmodelka Zuzana Stráská pro změnu provokovala v modelu od značky La Perla, která se specializuje hlavně na spodní prádlo. Její model nedbalky připomínal. „Já jsem vsadila na krajku a trošku sexy vzhled. My modelky, které jsme starší, si to už můžeme dovolit," mínila.

Bývalka Guye Ritchieho či Leoše Mareše Michaela Kociánová, která se jako jediná Slovenka stala andílkem Victoria’s Secret, dráždila hlubokým dekoltem v modelu Bluemarine. Využili jsme příležitosti a v zákulisí během příprav jsme se jí ptali, jestli se jí někdy poštěstí a dostane kousek, který předvádí na mole nebo ho fotí v kampani. „Děvčata už nedostávají oblečení. Ty věci, které se fotí, se vrací zpět do showroomu. Některé velké brandy ale mají svá oddělení, která nám některé věci posílají,” uvedla vše na pravou míru slovenská topmodelka.

Její slova nám potvrdila světově úspěšná česká kráska Magdalena Langrová. „Mně by se líbilo, i kdybych dostala něco pokaždé, když se mě někdo zeptá, zda oblečení, které fotím či předvádím, dostávám. Bohužel to tak ale není, protože předvádíme kolekce, které teprve do obchodu půjdou. A tyto věci naopak nesmíme ukazovat,” říká rodačka ze Žamberku.

Langrovou si hýčká kreativní ředitel módního domu Dior Raf Simons. Ani od toho dárky nedostává? „Řekl mi, že kdykoli se mi něco bude líbit, tak ať si řeknu. Ale to bych si odnesla všechno. Pamatuju si, že mi dal boty z jeho vlastní kolekce. A od domu Dior jsem dostala kabelku, to bylo krásné,” usmívá se Magda.

Reklama

Další články

Načítám