Hlavní obsah
Článek

Žádná Rihanna, Gigi Hadid ani Kendall Jenner, ale možná exotická kráska s luxusním tělem Fanny Neguesha dokáže zkrotit šampióna ve Formuli 1 Lewise Hamiltona (30), který je po definitivním rozchodu s Nicole Scherzinger (45) jako utržený ze řetězu. Pětadvacetiletá modelka, která v minulosti snad jako jediná dokázala alespoň na čas uspokojit choutky nenapravitelného proutníka Maria Balotelliho (25), byla spatřena ve společnosti Hamiltona v úterý večer, kdy spolu vyrazili na rande.

Dvojice zavítala do londýnského podniku Chiltern Firehouse odděleně, aby je fotografové nemohli zvěčnit spolu. Ani jeden se zatím pochopitelně k nějakému sblížení nechtěl vyjadřovat, ale soudě podle jejich outfitů je zřejmé, že minimálně vkus a záliba v černé je spojuje.

Fanny má však, co se randění týče, poslední dobou napilno. Po rozchodu s Ghaňanem Balotellim, jenž ji dokonce před více než rokem požádal o ruku, se nějaký čas vídala se senegalským fotbalistou Cheikhou Kouyatém (25). Hamilton by však byl ještě o poznání vyšší kalibr...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám