Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Herčíková, která se do povědomí diváků dostala v dobách, kdy na televizních obrazovkách frčel seriál Život na zámku, by se klidně mohla věnovat modelingu.

Dnes slaví už jednačtyřicáté narozeniny, ale pořád se pyšní štíhlou postavou, kterou se rozhodně nebojí ukazovat. A není divu! Kateřina se totiž nemá za co stydět. Populární herečka se už několikrát nechala zvěčnit nahá a vždy to opravdu stálo za to.

Ať už Herčíková zapózovala na uměleckých aktech, nebo se svlékala v televizi, protože si to žádal scénář, pokaždé se bylo na co dívat. Kladný vztah ke svému sexy tělu má herečka i po vstupu do klubu čtyřicátnic.

Na sociální síti se už několikrát pochlubila pořádně žhavými selfíčky z letních dovolených. "Vztah k nahotě mám normální. Nepotřebuju se na nic vymlouvat, nepotřebuji nic, co se týká nahoty, skrýt," nechala se nedávno slyšet herečka, která tak svým fanouškům jistě bude dělat radost i nadále. A čemu, že vděčí za svou krásnou postavu? „Cvičím jógu, pilates nebo bikram jógu a hodně sportuji,“ prozradila jednoduchý recept vitální herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám