Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až překvapivě rychle se po třinácti letech manželství a třech dětech dokázala zpěvačka Gwen Stefani (54) ‚přeorientovat‘ na jiného muže... Teprve v srpnu požádala o rozvod s Gavinem Rossdalem a dnes už se šušká o novém milostném vzplanutí ke kolegovi z branže. Je jím devětatřicetiletý country zpěvák Blake Shelton, s nímž se popová diva sblížila během společného účinkování v pořadu The Voice.

Podle zdroje z televize je jejich flirtující chování hodně okaté, i když se snaží vše držet pod pokličkou. „Chtějí to udržet v tajnosti, ale nějak se to nedá, když se kolem sebe pořád motají. Chemie mezi nimi je nad rámec veškerých žebříčků. Každý na natáčení vidí, jak do toho Blake a Gwen spadli,“ cituje magazín Life & Style.

Dvojice spolu už před rokem vystoupila v pořadu Jimmyho Fallona a už tehdy bylo vidět, že si jsou přinejmenším hodně sympatičtí. Kdo ví, zda na zpěvaččině rozvodu nakonec o šest let mladší zpěvák nemá nějaké větší přičinění...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám