Hlavní obsah
Článek

Dojde jí trpělivost? Nebo záletník dostane šanci číslo 358? O kauze nevěry Felixe Slováčka, který zahýbal Dagmar Patrasové (67) s mladou Lucií Gelemovou (41), ví snad každý. Saxofonista nejdřív hrozně zapíral, nakonec ale své ženě přiznal barvu, s prosíkem žádal o odpuštění a slíbil, že se se svou mladou múzou nebude dál stýkat. Neudělala Dáda chybu, že mu uvěřila?

Nedávno se Slováček (80) účastnil jedné vernisáže, na níž byla i Lucie. Kvůli médiím se sami sebe stranili. V jedenáct večer ale prý přes společného známého výtvarnice vylákala Slováčka do nedalekého baru a tam, přestože byli ve třech, přestali mít zábrany.

„V baru se k sobě měli jako zamilovaní puberťáci… Chvíli se drželi za ruce, chvíli Slováček hladil Lucii po zádech, anebo Gelemovou zahrnoval polibky do vlasů. Své city rozhodně netajili,“ píše týdeník Sedmička s tím, že hudebník odvezl taxíkem Gelemovou domů a v půl druhé už odemykal branku u vily, kterou obývá s královnou dětských srdcí.

Poslechne nyní Dáda rady celebrit, aby se nevěrníka zbavila, nebo se rozhodne i další ponížení po 35 letech manželství skousnout?

Reklama

Další články

Načítám