Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé Tamara a Delancey Rey Thorne umí dělat zatraceně povedené dcery... Opravdu slavná je zatím sice jen ta nejmladší, ale pokud bude pokračovat ve sdílení podobných snímků, dost možná pomůže k vzestupu i svým sestrám. Řeč je o sedmnáctileté zrzce Belle Thorne, která svůj herecký, pěvecký i pohybový talent začala rozvíjet už jako dítě. Poprvé se objevila ve snímku Bratři jak se patří už v šesti letech.

Bella má celkem tři starší sourozence. A i Kaili, Dani a Remy se věnují herectví. Po rodičích se v nich přitom mísí kubánsko-italsko-irská krev. Na snímku, který by okamžitě mohl aspirovat na reklamu na džínové šortky některé z módních značek, se nacházejí kromě Belly ještě třiadvacetiletá Kaili Thorne a o rok mladší Dani Thorne.

Uvidíme, zda se jim nakonec u filmu také zadaří jako benjamínkovi rodiny, který nejvíce proslul díky seriálu Na parket!. Hereččino jméno je ovšem zatím stále nejvíce spojováno se stanicí Disney Chanell, které se přezdívá továrna na hvězdy. Začínala zde taková jména jako Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake, Miley Cyrus, Selena Gomez, Lindsay Lohan nebo Demi Lovato.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám