Hlavní obsah
Článek

Manželství modelky Lary Stone, která se pyšní jedním z nejhezčích přírodních poprsí v modelingové branži (díky svým křivkám například získala kampaň pro značku spodního prádla Calvin Klein či měla možnost pózovat do odvážného kalendáře Pirelli), a komika Davida Walliamse po pěti letech končí. Rozvedeno má být podle zahraničních médií dnes, ve čtvrtek. Jako manželé spolu přitom nežijí od března tohoto roku. Konec vztahu prý nese hůř čtyřiačtyřicetiletý Walliams, nicméně snaží se chovat tak, aby co nejméně trpěl jejich dvouletý syn Alfred.

„Pro něj to bylo velmi těžké, ale chce dělat přesně to, co je nejlepší pro Alfreda a kvůli němu tedy usiluje o to, aby měli s Larou co nejlepší vztah,“ svěřil Walliamsův kamarád deníku The Sun.

Rozchod iniciovala jednatřicetiletá nizozemská modelka Lara, když v březnu tohoto roku sbalila syna Alfreda a odešla z rodinného domu na severu Londýna.

Walliams dlouho nechtěl sundat snubní prstýnek a měl ho ještě v květnu tohoto roku, kdy měli manželé slavit pětileté výročí svatby.

Reklama

Další články

Načítám